Μικρή κύρια ειδική πλαστική Co. προϊόντων Tongxiang, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
καλής ποιότητας Βιο μέσα MBBR για τις πωλήσεις
MBBR σας είναι πολύ καλό, έλαβα τα αγαθά από σας, ευχαριστίες για τη βοήθειά σας για να στείλω τα αγαθά νωρίτερα.

—— Silvio Roberto Romero

Έλαβα την επιτροπή PVC σας και φαίνεται vey αγαθό! Θέλω να τοποθετήσω τη διαταγή εμπορευματοκιβώτιο ποδιών για 1*40 " τώρα και να ελπίσω εσείς μπορώ να κάνω την ίδια ποιότητα με το δείγμα.

—— Martin

Οι ευχαριστίες για τη θερμή φιλοξενία σας και MBBR σας είναι πολύ καλές. Σκέφτομαι ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλός στο εγγύς μέλλον

—— BRUNO

Είμαι Online Chat Now

Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.
Θέση διπλώματα ευρεσιτεχνίας qc έκθεση Παραγωγή Ομάδα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μικρός προϊστάμενος
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1992
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ

Ο μικρός προϊστάμενος καθιερώθηκε το 1992, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας ειδικευμένους στα πλαστικά προϊόντα, έχει αναπτυχθεί βαθμιαία από ένα μικρό εργοστάσιο σε μια μεγάλη καινοτομία-προσανατολισμένη την παραγωγή επιχείρηση που είναι κύρια τριών εργοστασίων, με τις εγκαταστάσεις του διαδίδοντας έξω 24.000 τετρ.μέτρο και εργαστήρια πάνω από 39.000 τετρ.μέτρα, και την έβδομη οικοδόμηση κτηρίου του στη διαδικασία.

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 23 ετών, ο μικρός προϊστάμενος έχει αφιερώσει από καιρό στην έρευνα και την ανάπτυξη των τύπων PVC, την καινοτομία της τεχνολογίας εξώθησης των πλαστικών και την επεξεργασία και το μετασχηματισμό του εξοπλισμού μηχανημάτων. Επενδύει τα εκατομμύρια στην τεχνικές έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο, και έχει καθιερώσει τις καλές σχέσεις με τα εργαστήρια του γνωστού πανεπιστημίου Wuhan και του πανεπιστημίου Tongji. Με τους τεχνικούς του που λογαριάζουν σε 30% περισσότερων από 200 υπαλλήλων, ο μικρός προϊστάμενος ασχολείται τον επαγγελματικότερο πλαστικό τύπο της Κίνας και μια ομάδα με την καινοτομία και την Ε&Α των σχεδιαγραμμάτων εξώθησης.

 

Η επιχείρηση έχει καθορίσει μια διαδικασία για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων με την τεχνικές έρευνα και την ανάπτυξη στον πυρήνα της, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης των σύνθετων τύπων, της επιθεώρησης των εργαστηριακών υλικών, της ανάπτυξης των φορμών, του μετασχηματισμού και της καινοτομίας του εξοπλισμού μηχανημάτων, και της μεγάλης κλίμακας παραγωγής του τμήματος σχεδιαγράμματος εξώθησης. Εφαρμόζει το σύστημα ISO 9001 εξασφάλισης ποιότητας είτε στη βασική τεχνολογία των πρώτων υλών είτε της μαζικής παραγωγής των σχεδιαγραμμάτων εργαστηρίων. Εν τω μεταξύ, λειτουργεί για την ομαδική εργασία μεταξύ όλων των τμημάτων για να εφοδιάσει τους πελάτες οι επαγγελματικότερες και διακριτικές υπηρεσίες.

 

Η ένωση PVC, τα στοιχεία πυρήνων της, είναι τα με εμπορική επιτυχία εγχώρια προϊόντα. Συγχρόνως, έχει γίνει μεγαλύτερος εξαγωγέας της Κίνας των πρώτων υλών με τις πλήρεις ποικιλίες του σβόλου και τη μεγαλύτερη ποσότητα χώρας εξαγωγής του προορισμού. Τα προϊόντα του έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη και την Αμερική, την Αυστραλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

 

Από το 2000, η επιχείρηση έχει συμμετεχθεί στο πλαστικό σχεδιάγραμμα εξώθησης. Λόγω της πλούσιας εμπειρίας του στην Ε&Α των πρώτων υλών και των πόρων, αναπτύσσει γρήγορα τα μέρη των με εμπορική επιτυχία προϊόντων σχεδιαγράμματος εξώθησης, συμπεριλαμβανομένης της χάντρας γωνιών PVC, των σχεδιαγραμμάτων εξώθησης και των μέσων MBBR biofilter, κ.λπ. Με τον ώριμο και σταθερό τύπο, την ανταγωνιστική τιμή και τη σταθερή ποιότητά του, τα προϊόντα εξώθησης σχεδιαγράμματος κίνησαν upmarket όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Αυστραλία το 2000.

 

Υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία «προσπάθεια να γίνει καλύτερα και να δημιουργηθεί η μέγιστη αξία για τους πελάτες μας», ωφελούμαστε στους πελάτες μας και βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων συγχρόνως από και μέσω της Ε&Α και την καινοτομία των πρώτων υλών και της τεχνολογίας παραγωγής. Με της η ίδια ή ακόμα και καλύτερη ποιότητα από τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά προϊόντα, προϊόντα εξώθησης σχεδιαγράμματος έχει αναγνωριστεί καλά και έχει υποστηριχθεί από τους πελάτες μας που γίνονται μεγαλύτεροι και μεγαλύτεροι.

 

Αυτή τη στιγμή, έχουμε ανοίξει τα γραφεία σε Yiwu, επαρχία Zhejiang και την Αιθιοπία για να παρέχουμε στους πελάτες μας και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τις καλύτερες υπηρεσίες. Τα με εμπορική επιτυχία στοιχεία μας περιλαμβάνουν τη χάντρα γωνιών PVC, το υλικό παπουτσιών, το υλικό μανικών κήπων και τα μέσα MBBR biofilter, κ.λπ.

 

Πιστεύουμε βαθειά δεδομένου ότι η τεχνική καινοτομία είναι το ίδρυμα για την ανάπτυξη των πλαστικών που έχουν μια ευρεία προοπτική αγοράς ως υποκατάστατο των μετάλλων. Σαν τον πιστό υποστηρικτή σας, θα προσπαθήσουμε διαρκώς να αναπτύξουμε μια ευρύτερη αγορά για τους πελάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lily Fan

Τηλ.:: 15968397605

Φαξ: 86-573-88493997

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Επιπλέοντα μέσα φίλτρων

Μέσα φίλτρων μικροϋπολογιστών ενυδρείων K1 PE που κινούν τον αντιδραστήρα Biofilm κρεβατιών

Ενέργεια - να επιπλεύσει αποταμίευσης απλή συντήρηση λειτουργίας μέσων φίλτρων

Προστατευόμενο από τους κραδασμούς να επιπλεύσει PE07 MEDIA 35mm X 18mm μικροϋπολογιστών MEDIA φίλτρων K1

Πλαστικό MBBR που επιπλέει υψηλή επιφάνεια μέσων φίλτρων K5 τη βιο για τα λύματα

Βιο μέσα MBBR

Βιο μέσα MBBR με το υλικό μέγεθος 5*10mm οποιεσδήποτε βιο σφαίρες Biocell ΙΣΧΊΩΝ της Virgin χρώματος βαρύ

K3 HDPE βιο CEL Colorul μέσων κατεργασίας ύδατος MBBR βιο πλαστικό

Βιο MEDIA 12mm X 9mm μικροϋπολογιστών MEDIA K1 υψηλής αποδοτικότητας MBBR άσπρο χρώμα

Πλαστικά μέσα φίλτρων

Άσπρα κινούμενα μέσα φίλτρων κρεβατιών πλαστικά 20 έτη κύκλου ζωής με HDPE της Virgin το υλικό

Υψηλή επιφάνειας πλαστική φίλτρων συντήρηση λειτουργίας MEDIA απλή για τη δραστηριότητα πύργων ψύξης MBBR

Υδρόφιλος άσπρος πλαστικός HDPE μέσων φίλτρων κινούμενος αντιδραστήρας Biofilm κρεβατιών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μέσα φίλτρων MBBR προμηθευτής. © 2017 - 2020 mbbrfiltermedia.com. All Rights Reserved.